У Житомирі завершують монтаж трьох нових насосів на головній каналізаційній станції » Новини Житомира
 
 


У Житомирі завершують монтаж трьох нових насосів на головній каналізаційній станції

Автор: news_maker від 23-12-2021, 23:13, переглядів: 1 592


Станом на 23 грудня у Житомирі підрядник завершує монтаж трьох нових насосів на головній каналізаційній насосній станції міста.

Про це Суспільному розповів директор КП "Житомирводоканал" Андрій Нікітін.

Працівники компанії-підрядника завершують встановлення третього насоса та фільтраційної решітки, яка відділятиме сміття. Тестовий запуск насосів проведуть 25 грудня, після чого їх переведуть у резерв до середини січня – тоді насоси повністю введуть в експлуатацію.

"Ми підрахували, що отримаємо близько 30% економії електроенергії після запуску, – каже Андрій Нікітін. – Зараз ми зможемо точно визначати і бачити в онлайн-режимі кожен насосний агрегат, як він працює, який струм на ньому, яка частота його обертання. Ми зможемо бачити, як в нас працює кожна засувка чи не вийшло щось у нас в аварійний режим".

Після впровадження автоматизації працівники станції зможуть на екрані бачити стан кожного насоса.

Після встановлення нових насосів компанія-підрядник почне монтаж ще трьох установок на правому боці каналізаційної насосної станці та відремонтує саме приміщення і трубопроводи.

"Зараз ми приготували і встановили все обладнання на ліву частину насосної станції, ми його перевіряємо і практично всі датчики та сенсори готові до роботи у автоматичному режимі", – сказав інженер компанії-підрядника Матей Планінц.

Загальна вартість реконструкції головної каналізаційної насосної станції міста становить близько 2 мільйонів 800 тисяч євро – це гроші словенського гранту.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: