У Житомирі розпочали капітальний ремонт вулиці Київської » Новини Житомира
 
 


У Житомирі розпочали капітальний ремонт вулиці Київської

Автор: news_maker від 16-02-2022, 22:24, переглядів: 898


16 лютого у Житомирі почали капітальний ремонт вулиці Київської – від вулиці Хлібної до Небесної Сотні. На ремонт дорожнього полотна за рахунок співфінансування з місцевого та обласного бюджетів виділили 130 мільйонів гривень.

Про це Суспільному розповів заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

За його словами, капітальний ремонт включатиме в себе заміну асфальтного покриття проїжджої частини та тротуарів.

"Замовником є обласна державна адміністрація. Проєкт виготовило управління капітального будівництва Житомирської міської ради. Підрядник уже визначений, це "Автомагістраль". Роботи розпочалися із сьогоднішнього дня (16 лютого – ред.). Капітальний ремонт передбачає заміну асфальтобетону, бортів та тротуарів. Все буде зроблено в комплексі – і тротуари, і дорожнє покриття. Знаки, озеленення люки – все входить у капітальний ремонт. Загальний графік виконання робіт – до першого грудня. Якщо будуть дозволяти погодні умови, то будемо рухатися і йти до вулиці Східної", – каже Олександр Шевчук.

Вдень на вулиці Київській працювала фрезерувальна машина, яка зрізала старий асфальт.

"Машина призначена для зняття асфальтобетонного покриття від нуля до 30 сантиметрів вглиб, – розповідає оператор машини Віктор. – Ширина барабану складає два метри. Ми все виконуємо по лазерному датчику. Машина робить профіль нахилу, у який закладено 2,5 проміле – все робиться автоматично і вирівнюється проїжджа частина дороги".

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: