Як обрати балконний блок » Новини Житомира
 
 


Як обрати балконний блок

Автор: news_maker від 24-02-2022, 07:35, переглядів: 1 763


Балконний блок встановлюють між житловим приміщенням та балконом або лоджією. Так його називають, тому що конструкція складається з вікна та дверей. Завдання балконного блоку полягає в збереженні тепла, шумоізоляції, додатковому захисті від проникнення в будинок зовні через балкон. Завдяки сучасним технологіям, провітрювати можна в різних положеннях стулок та дверей, виключаючи протяги. Балконні блоки та вікна замовити у Житомирі від виробника можна з різним набором функцій.


Які бувають балконні блоки


Конструкція балконного блоку може бути виконана у різних варіантах:


●двері та глуха стулка;

●рухлива секція та двері, де обидві мають різні способи відчинення, завдяки фурнітурі з поворотно-відкидним механізмом;

●двері з двома віконними секціями з обох боків - трапляються нечасто, принаймні у стандартних квартирах, але в деяких приміщеннях саме таке конструктивне рішення є оптимальним;

●французький тип - мається на увазі скління до самої підлоги, що досі актуально та дуже красиво.


Для встановлення деяких видів балконних блоків може знадобитися перепланування. Наприклад, щоб встановити балконний блок французького типу, доведеться прибрати частину стіни та знайти інше місце для радіатора.


Як обрати балконний блок


Вибір балконного блоку починається з відповідної комплектації. Рекомендується встановлювати енергозберігаючі вікна, які максимально зберігатимуть тепло в будинку. В них передбачені теплозберігаючі склопакети та 5-7 камер у профільній системі. Якщо лоджія або балкон опалюються, можна обирати 3-х або 4-камерний профіль та звичайне скло. У такому випадку необхідно замовити теплозберігаючі вікна на балкон. Партнери VIKNALAND допоможуть обрати підходящу комплектацію вікон, відповідно до потреб замовника та особливостей приміщення.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: