Чим корм Brit Care корисний тваринам? » Новини Житомира
 
 


Чим корм Brit Care корисний тваринам?

Автор: news_maker від 12-03-2022, 21:40, переглядів: 915


Чеський зооконцерн Brit широко відомий власникам кішок з і собак у всьому світі. Виробник, девіз якого є фраза “Довге та щасливе життя вихованців”, випускає ідеально збалансоване харчування, яке має попит більш ніж у 50 країнах світу. Оптимальне поєднання ціни та якості зробило продукцію цієї марки популярною і в Україні. В асортименті раціонів існують різні лінійки для всіх вікових категорій улюбленців із різними потребами. З асортименту продукції господарі можуть підібрати для своїх тварин вологі та сухі корми Brit Care – преміального суперпреміум класу.

Brit Care для котів: смачно, поживно та корисно

Наявність власної лабораторії дозволило фахівцям компанії розробити раціони, які за своїм складом максимально наближені до їжі котів у природних умовах. Також було враховано вікові та інші особливості пухнастих муркотунів. Основою кормів є натуральне м'ясо та риба:

- курка;
- ягнятина;
- оленина;
- лосось.

Раціони містять приблизно 50% білків, які присутні в натуральному відбірному м'ясі. Зі злакових в готову продукцію включений тільки рис, а викликаючі алергічні реакції соя та пшениця повністю виключені з компонентів. Весь склад збагачений овочами та фруктами, витяжками юкки Шидігера, обліпихи та лососевою олією. Такі добавки добре засвоюються котячим організмом, нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, позитивно впливають на стан вовни та зміцнюють імунітет вусатиків. У кормах геть-чисто відсутні ГМО, всілякі хімічні ароматизатори та підсилювачі смаку.

Котячі корми Brit Care наскільки ароматні та апетитні. Що здатні зацікавити не лише вихованця, а й їхніх господарів. Недарма виробники підкреслюють, що компоненти раціону наскільки високоякісні, що їх можна вживати для їжі й людям.

Особливості собачого корму Brit Care

Раціони для вірних чотирилапих вихованців представлені маркою у декількох видах: сухі гранули, консерви та паучі. У кожній серії меню для собак є спеціалізовані раціони:

1. Для цуценят першого року життя.
2. Активних собак.
3. Літніх вихованців.
4. Тварин із з зайвою вагою та схильностями до алергій.
5. Довгошерстих особин.

Корм Brit Care, більш ніж наполовину складається з м'яса або риби, а решту відсотка складають овочі, фрукти та ягоди. У його складі присутні лише натуральні інгредієнти, без усіляких хімічних добавок та модифікованих продуктів.

Турбота про вихованця з кормами Brit Care

Відомі чеські корми випускаються у вигляді сухих крокетів, консервів, ковбас та ласощів. Купити корм для собак на сайті - це прояв найвищої турботи про свого вихованця. Цим ви показуєте йому свою любов, та, як не дивно це звучить заощаджуєте гроші. Адже якісне харчування надовго забезпечить відмінне здоров'я вашого улюбленця та убереже власників від фінансових витрат, пов'язаних із візитами до ветеринара та лікуванням. Для кішок Brit Care також випускає збалансовані харчові продукти, щоб господарям було легше доглядати за ними.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: