Понад 150 сімей, які мають новонароджених дітей або дітей з інвалідністю отримали гуманітарну допомогу » Новини Житомира
 
 


Понад 150 сімей, які мають новонароджених дітей або дітей з інвалідністю отримали гуманітарну допомогу

Автор: news_maker від 16-03-2022, 20:56, переглядів: 880


У Житомирі понад 150 родин отримали продукти харчування, засоби гігієни та одяг від міського центру соціальних служб.

Про це Суспільному розповіла керівниця міського центру соціальних служб Ольга Юрченко.

За її словами, гуманітарну допомогу надали сім'ям, котрі мають новонароджених дітей або дітей з інвалідністю та родинам, що перебувають у складних життєвих обставинах.

"Ми маємо підтримку саме для молодих сімей, – каже Ольга Юрченко. – Реєстрацію проводить департамент соціальної політики. Є форми на сайті міської ради. Жінка-породіля або молода сім'я, яка має дитинку з інвалідністю, можуть звертатися до нас напряму. Також ми надаємо допомогу дітям з неповних сімей".

Житомирянин Олександр сам виховує чотирьох дітей. Про те, що є можливість отримати гуманітарну допомогу, він дізнався 15 березня у приміщенні "Прозорого офісу". 16 березня чоловік отримав продукти харчування та засоби гігієни для себе та дітей.

"Я вчора (15 березня – ред.) прийшов продовжувати дію посвідчення, – каже Олександр. – І тут на рецепції почув про можливість отримання допомоги і одразу записався. Я ніколи цього не потребував, сам все заробляв, але зараз без роботи залишився і не знаю, скільки це триватиме. Якщо є така можливість це взяти, то чому б і ні".

Керівниця міського центру соціальних служб Ольга Юрченко розповіла, що більша частина гуманітарної допомоги для житомирських родин надійшла з Австрії.

"Можна отримати підгузки австрійського виробництва, – каже Ольга Юрченко. – Є дуже багато різних сумішей, починаючи від народження дитинки і до трьох років. А ще маємо багато різних соків, пюре для дітей. Також ми маємо засоби індивідуальної гігієни, крім цього, різні дитячі пляшечки, пипки. Ми маємо і теплі речі, не тільки одяг, а й теплі ковдри, подушки, постільну білизну".




Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: