Табір у Карпатах для підлітків: куди відправити дитину, що подорослішала? » Новини Житомира
 
 


Табір у Карпатах для підлітків: куди відправити дитину, що подорослішала?

Автор: news_maker від 25-03-2022, 11:46, переглядів: 598


У підлітків енергія в буквальному сенсі хлюпає через край, що часто призводить до ірраціональної поведінки, іноді з негативним відтінком. Тому дуже важливо дати підлітковій енергії вийти, направивши її в конструктивне русло. Спортивні секції та гуртки – це, звичайно, добре, але є ще цікавіший варіант – дитячий табір для підлітків з насиченим спортивним графіком.

Табір для підлітків «Едельвейс» – це не простий табір, а дивовижне місце у мальовничому місці Карпат. Ніякого дозвільного відпочинку та тихої години, немає ні вихователів, ні вільного часу. Діти з ранку до ночі перебувають у русі, займаючись найрізноманітнішими справами, починаючи зі стрільби з лука і закінчуючи кінними прогулянками або скелелазінням.

Відпочинок у будь-яку пору року

Через високий попит табір «Едельвейс» почав працювати у всі сезони:

- літні зміни – життя у наметовому містечку, тривалі походи в гори, скелелазіння, гончарство, туристична підготовка, басейн та багато інших літніх розваг;
- осінні зміни більш тихі та барвисті, коли дні стають коротшими, ночі холоднішими, а природа навколо змінює кольори на благородно золотий та тисячі його відтінків;
- зима – це лижі та сноуборд, санки та тюбінг, а також тихі зимові вечори у теплих та затишних будиночках;
- весняні зміни запам'ятаються дітям квітучими полями, свіжим весняним повітрям та масою пригод, наприклад катанням на конях, прогулянками тощо.

Як відомо, для підлітків не існує поганої чи невідповідної погоди. Діти завжди живуть у своєму казковому світі, де немає ні проблем, ні турбот, ні будь-яких перешкод. Замість вихователів у таборі працює команда кваліфікованих та обожнюючих свою справу інструкторів. Підліткам точно буде чим зайнятися.

Спорт, пригоди та творчість без кордонів

Бажаєте, щоб ваша дитина не тільки відпочила, але ще й отримала цінні навички? «Едельвейс» дає можливість відкрити і розвинути в підлітку потенціал, що раніше не помічається, направити його енергію в продуктивне русло. Дитина навчиться стріляти з лука, опанує тонкощі туристичних походів, отримає цінні навички.

Серед програм табору є і кінні прогулянки, і мотузковий екстрім-парк, і тренінги командотворців. Для найсміливіших – рафтинг (сплави на човнах по річці), слеклайн та стрілянина з пневматичних гвинтівок. Для ерудитів – брейн-рінг та настільні інтелектуальні ігри. Підлітки з творчим початком можуть займатися малюванням, Handmade-творчістю та акторською майстерністю. Варіантів більш ніж достатньо.

Запис на зміни в підлітковому таборі «Едельвейс» відкрито цілий рік. За попереднім записом доступні групові виїзди за кордон або спеціальні програми. Більше подробиць можна дізнатися на сайті табору або за телефоном.

 

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: