А як ще можна отримати TRcoin? » Новини Житомира
 
 


А як ще можна отримати TRcoin?

Автор: news_maker від 27-05-2022, 16:31, переглядів: 962


Не зважаючи на те, що світовий ринок криптовалют нещодавно зазнав нищівного удару (падіння Luna, втрата Bitcoin значної частини своєї вартості), в Україні крипто-спільнота розквітає.

Значний внесок у сталий розвиток цієї галузі робить і держава. Зокрема йдеться про Закон 3637, нещодавно підписаний Президентом. Найбільше радує в цьому Законі стаття 14 «Загальні принципи державного регулювання обороту віртуальних активів», серед яких мені найбільше до вподоби пункт 2- адекватність, та пункт 5 – передбачуванність. Саме цього не вистачає нашій державі, тому сподіваюсь, що як тільки даний закон вступить у дію, ситуація зміниться на краще.

Але приватна ініціатива також робить значний внесок у розвиток крипто-індустрії. Я вже розповідав шановним читачам про новинку - криптовалюту TRcoin. Розробники вдосконалюють маркетингові комунікації та, нещодавно, вдалися до ще більш агресивного рекламного засобу. Щоб підтримувати курс та підвищувати попит, компанія-розробник монети має намір викуповувати монети на 33% чистого прибутку. Тобто починаючи з 30 дня після лістингу, третина доходів компанії постійно йтиме на зворотній викуп (так званий BuyBack) монети.

Для тих, хто раніше не відстежував цю тему, нагадаю, що компанія «Транспортика», клієнтами якої є, на хвилинку, понад 3 000 000 замовників та 100 000 водіїв у 20 країнах світу – такий собі невеличкий український бізнес – створили власну криптовалюту TRcoin.

TRcoin – криптовалюта, що підкріплена реальною логістичною діяльністю. Це альткоїн на базі блокчейну Etherium. За кожне замовлення клієнт отримує невеликий кешбек у вигляді якоїсь кількості TRcoin.

Водії, певною мірою, є майнерами, оскільки за кожне виконане замовлення отримують TRcoin. Майнерами водіїв можна назвати ще й тому, що розмір еміссії монет пов’язаний з розміром доходу від виконаних водіями перевезень вантажів.

Але якщо ви не є водієм чи замовником «Транспортики», як ви можете придбати TRcoin? Найближчим часом "Транспортика" розробляє свій крипто гаманець, в якому можна буде проводити транзакції з купівлі або продажу TRcoin-ів. А поки що це можливо лише у додатку "MetaMask".

Таким чином ми можемо засвідчити, що незважаючи на світові негаразди, ринок криптовалюти на Україні крепко стоїть на ногах.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: