У Житомирі готують аудиторії та перевіряють обладнання для проведення мультипредметного тестування » Новини Житомира
 
 


У Житомирі готують аудиторії та перевіряють обладнання для проведення мультипредметного тестування

Автор: news_maker від 8-06-2022, 21:23, переглядів: 1 780


7 червня завершився перший етап реєстрації випускників на проведення національного мультипредметного тестування. Нині житомирські освітяни готують аудиторії та перевіряють необхідне обладнання.

Кореспонденти Суспільного побували на одному із пунктів тестування у Житомирі.

Керуюча пунктом тестування Ганна Дудік розповідає, що для здачі мультипредметного тесту на їхньому пункті облаштували чотири аудиторії.

"За один раз у нас буде проходити тестування до пів сотні дітей, тому ми готуємося. Нам поставлено завдання підготувати чотири аудиторії. Комп'ютерами ми забезпечені. Перевіряємо справність комп'ютерів, готуємо вчителів інформатики, котрі будуть забезпечувати технічну підтримку цього тестування", – каже Ганна Дудік і додає, що їхній пункт має облаштоване укриття, де одночасно можуть перебувати більше 300 людей. В цьому укритті є додатковий вихід, а ще аптечка і вода.

Для проведення мультипредметного тесту у Житомирі створили шість пунктів тестування.

"Визначали ці пункти за наявністю необхідної кількості комп'ютерного обладнання: в аудиторії має бути не менше 15 комп'ютерів і укриття, тому що під час мультипредметного тесту за умови повітряної тривоги кожен учасник буде мати можливість потрапити в укриття, – говорить представниця міського відділу освіти Ольга Єрмакова. – Після завершення повітряної тривоги учасники зможуть продовжити складати тест. Із півтори тисячі випускників одинадцятих класів міста Житомира підтвердили своє бажання взяти участь 1300 дітей".

Станом на сьоме червня в області зареєструвалися на тестування 7225 учасників.

"Розподіл по чотирьом містам, де в нас будуть працювати тимчасові екзаменаційні центри, такий: у Житомирі – майже чотири тисячі, у Бердичеві – 722, Коростень – 1522, в Новограді-Волинському – 1047. Дітей значно менше, ніж ми очікували. Що стосується пунктів тестування та комп'ютерного обладнання, то нам всього вистачає", – розповіла заступниця директора Вінницького центру якості освіти Людмила Марцева.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: