У Житомирі відкрили кризову кімнату для осіб, які постраждали від домашнього насильства » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відкрили кризову кімнату для осіб, які постраждали від домашнього насильства

Автор: news_maker від 1-09-2022, 22:33, переглядів: 1 411


Кризова кімната одночасно може приймати до десяти постраждалих. Тут жінкам та дітям гарантується безпека, надається цілодобова підтримка фахівців.

«Наразі проблема домашнього насильства досить гостра, тим більше в умовах війни. Завдяки співпраці в проєкті «Трамплін до рівності» нам вдалося відкрити цю кризову кімнату. Ми вдячні всім партнерам за підтримку та реалізацію такої важливої ініціативи», — каже заступниця міського голови Марія Місюрова.

У кризовій кімнаті можна отримати прихисток на період від 10 до 20 днів і одночасно отримати психологічні, юридичні послуги, за потреби фахівці організують отримання медичних послуг.

«Кризова кімната відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам, має кухню та все необхідне для тимчасового проживання. Хочу зазначити, що також об’єкт повністю забезпечений захистом - відеоспостереженням. Місцезнаходження кризової кімнати не розголошується з метою безпеки. Щоб потрапити сюди, постраждалим від насильства необхідно звернутися до поліції або до Центру соціальних служб, — розповідає директорка Центру соціальних служб міської ради Ольга Юрченко, — Наші телефони: 063-354-65-20, 050-527-56-87. Наша адреса: майдан Польовий, 8, каб. 101».

Кризова кімната створена у партнерстві з Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) за фінансування уряду Швеції спільно з Житомирською міською радою.






Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: