Таблетки для посудомийної машини – гарантія чистих тарілок » Новини Житомира
 
 


Таблетки для посудомийної машини – гарантія чистих тарілок

Автор: news_maker від 13-10-2022, 20:13, переглядів: 567


Побутова посудомийна машина – один із найкращих винаходів минулого століття. Цей пристрій в автоматичному режимі ретельно відмиє від жиру та інших забруднень не тільки весь посуд у будинку, але й деко духовки і навіть чавунні решітки на газовій плиті. Таблетки для миття посуду забезпечують високу ефективність очищення будь-яких предметів побуту, починаючи від керамічних тарілок, закінчуючи кришталевими келихами та столовими приладами. Їх дуже просто і зручно використовувати – достатньо розмістити капсулу у спеціальному відсіку з внутрішньої сторони дверцят машинки, а потім запустити програму. У певний момент циклу миття диспенсер відкриється, і миючий засіб потрапить усередину камери.

У нашому інтернет-магазині можна не тільки замовити якісну побутову хімію для пральних та посудомийних машин, але й придбати туалетний папір https://auchan.ua/ua/tualetnaja-bumaga/, одноразові рушники, серветки та інші корисні дрібниці для дому.

Побутова хімія для посудомийних машин: види та призначення



Щоб посудомийна машина ефективно справлялася зі своєю роботою, їй потрібні якісні витратні матеріали. Вся побутова хімія для посудомийок ділиться на три категорії:

• миючий засіб;
• ополіскувач;
• сіль для іонообмінника.

Від миючого засобу залежить якість очищення металевих, скляних і керамічних поверхонь посуду від залишків їжі, жиру та інших забруднень. Цей тип хімії випускається у двох варіантах – порошки та таблетки. При цьому порошок виконує лише одну функцію (безпосереднє видалення забруднення), тоді як таблетка є комплексним засобом. Компоненти, що входять до її складу, забезпечують чистоту, запобігають появі розводiв і плям, а також стерилізують посуд і надають поверхням блиск. Кожен компонент повинен працювати на певній фазі циклу, тому хімічні речовини у складі таблетки розчиняються поступово у потрiбний час. Виробники побутової хімії виготовляють капсули різного типу, але найпоширенішими є засоби типу «все-в-одному». Судячи з назви, вони забезпечують комплексну дію для посуду зі всіх матеріалів, починаючи від кераміки та скла, закінчуючи емальованим металом та кришталем.

Ополіскувач – це рідкий засіб, який заливається в окремий резервуар один раз на кілька циклів миття. Перевірити залишок рідини можна за спеціальним індикатором, який знаходиться поруч із диспенсером. Хімія автоматично дозується на певній стадії миття. Її призначення полягає у видаленні залишків миючого засобу, та надання поверхням характерного блиску. Без ополіскувача на посуді залишаються розводи та потіки від води, що особливо помітно на скляних тарілках та келихах.

Сіль - ще один важливий компонент, без якого нормальна робота посудомийки неможлива. Як і ополіскувач, вона засипається один раз на кілька циклів в окремий відсік, який знаходиться в днищі машини. Її завдання – підтримка іонообмінника у робочому стані. Незважаючи на те, що таблетки "все-в-одному" випускаються як засіб повного циклу, фахівці рекомендують завжди тримати заповненим резервуар для солі.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: