У чому відмінності електронних сигарет Serbetli » Новини Житомира
 
 


У чому відмінності електронних сигарет Serbetli

Автор: news_maker від 21-10-2022, 10:21, переглядів: 87


На ринку вейпінгу регулярно пропонуються альтернативні способи куріння, які використовують різні системи нагрівання тютюну. Все це робиться, щоб дозволити клієнтам не лише відчути нові смаки та урізноманітнити звичний процес куріння, але й для зменшення негативного впливу тютюну на здоров’я.

Електронні сигарети не створюють диму з неприємним ароматом, тому значно спрощують перебування інших біля курця. Саме такі переваги у порівнянні зі звичайними цигарками надають електронні моделі Serbetli від магазину Vapestar, продукцію якого можна знайти за адресою https://vapestar.kiev.ua/.

Головні особливості цигарок Serbetli



Оскільки використання Serbetli не передбачає процесу горіння, то не виділяються в навколишнє середовище й шкідливі продукти, що різко пахнуть. Це дозволяє, як і курцеві насолодитися приємним ароматом та різноманітними смаками, так і менше створювати неприємних відчуттів оточенню, оскільки запах від сигарети Serbetli швидко вивітрюється, не вбирається у шкіру, волосся та речі, а також, за відгуками покупців, менш дратує, ніж від звичних цигарок.

Електронні сигарети мають такі особливі характеристики: компактні, просто використовуються, не мають необхідності в додатковій зарядці й мають великий вибір смаків та ароматів – від ягідних та фруктових до незвичних трав’яних та м’ятних або традиційних тютюнових. Електронні цигарки ще й стильно виглядають. Їх корпус легкий та мінімалістичний. Serbetli починають працювати з першої затяжки, до того ж дозволяють насолоджуватися тривалим процесом паління, оскільки цигарка дає можливість зробити 1200 затяжок.

До найпопулярніших смаків відносять Лід, Лимонад, Лічі та інше, але найчастіше все ж вибирають ягідно-фруктові мікси.

Як працюють електронні сигарети Serbetli



Вважається, що зміна звичних цигарок на електронні сигарети Serbetli зможе допомогти позбутися поганої звички паління. Одноразка імітує процес паління, тому робить процес відмови від звичних цигарок простішим.

Серед різновидів вейпів виділяються незаряджені POD-системи, в яких роль заправки виконують поди – одноразові міні-картриджі зі спеціальною рідиною на сольовому нікотині. В результаті нагрівання та випаровування рідина перетворюється на пару, яка наповнена різними ароматами. Саме його й вдихають курці

Електронні сигарети – це вибір тих, хто хоче отримати нове задоволення від процесу паління. В асортименті Serbetli постійно з’являються нові смаки, які то імітують звичний смак тютюну, то дарують нові смакові відчуття!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: