Житомирське "Полісся" вдома переграло "Епіцентр" » Новини Житомира
 
 


Житомирське "Полісся" вдома переграло "Епіцентр"

Автор: news_maker від 25-10-2022, 19:57, переглядів: 1 219


22 жовтня у дев'ятому турі Першої ліги житомирське "Полісся" на своєму полі здобуло чергову перемогу, обігравши дунаєвецьку команду "Епіцентр" з Хмельниччини з рахунком 3:0.

Традиційно перед початком матчу футболісти обох команд вийшли на поле, накинувши на себе синьо-жовті прапори, а після того, як прозвучав гімн України, хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих у російсько-українській війні.

Обидві команди активно почали вести гру, але у перші 10 хвилин матчу за тактичними епізодами "Полісся" вирвалося вперед. На 23 хвилині Пилип Будківський з "Полісся" головою успішно відправив м'яч у ворота команди-суперника. Гравці "Епіцентру", попри забитий їм м'яч, не втратили запалу і продовжували пресингувати, створивши кілька небезпечних моментів біля воріт житомирських "вовків".

Втім, більше голів у першому таймі глядачі не побачили – додана арбітром одна хвилина 40 секунд часу ситуацію не змінила. На перерву гравці пішли за мінімальної переваги "Полісся" 1:0.

Після перерви і господарі поля, і гості темп не стишували та продовжували атакувати. Зусилля "Полісся" вилилися у ще два голи, забиті у ворота "Епіцентру" – на 65 хвилині Пилип Будківський головою оформив дубль, а вже на 67 хвилині Денис Янаков поставив крапку, забивши "Епіцентру" третій гол.

Додані арбітром дві хвилини не вплинули на хід матчу – "Полісся" перемагає "Епіцентр" з рахунком 3:0 і, набравши 25 очок, продовжує очолювати турнірну таблицю групи А. Наступний матч житомирські "вовки" гратимуть 29 жовтня із ФК "Маріуполь", а "Епіцентр" на власному полі прийматиме вишгородський "Діназ".



Категорія: Спорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: