Футболісти житомирського "Полісся" переграли ФСК "Маріуполь" » Новини Житомира
 
 


Футболісти житомирського "Полісся" переграли ФСК "Маріуполь"

Автор: news_maker від 30-10-2022, 18:25, переглядів: 635


29 жовтня відбувся поєдинок футболістів житомирського "Полісся" з ФСК "Маріуполь". Десятий тур поспіль у матчі Першої ліги житомиряни зіграли без поразок і перемогли ФСК "Маріуполь" з рахунком 2:0.

На поле ФСК "Маріуполь" приїхали лідери турнірної таблиці – команда житомирського "Полісся", яка має 25 балів на рахунку. У ФСК "Маріуполь" – останнє місце, три набраних залікових бали.

Старт матчу став активним з боку двох команд. Однак відкрити рахунок вдалося лише наприкінці першого тайму. Футболісти "Полісся" реалізували кутовий майже на 45 хвилині. Перший гол матчу забив Богдан Кушніренко. У другому таймі на 53 хвилині матчу Андрій Гітченко забив другий гол.

Поєдинок завершився з рахунком 2:0 на користь житомирського "Полісся".

"Сьогодні взагалі між командами різниці не було. Ініціатива переходила від однієї до іншої команди. Мені дуже подобається робота Краснопьорова – команда старається грати в футбол. Ми теж не проти грати в футбол, але, на жаль, поле не дозволило ні одній, ні іншій команді хорошо і якісно контролювати м'яч. Всі команди приблизно однакові. Хтось забив, хтось не забив. Ми готувалися до суперника і абсолютно не дивились, на якому місці вони знаходяться. Ми з повагою поставилися до супеника, можливо, навіть з якимось пієтетом. Будемо розбиратися чому. Була чоловіча боротьба. Я знаю, що в Маріуполі завжди було чудове поле і хотілось би зіграти з цією командою на їхньому стадіоні, на хорошому полі. Тоді і ми, і вони будемо демонструвати якісний контроль при повних трибунах у Маріуполі. Це було б здорово. М'яч в роздягальню має значення. Але ми не звернули на це увагу. Ми акцентували, що гра ще не закінчена, що буде важко, що ми повинні розвинути успіх і дисципліновано зіграти в обороні. У нас є гравці з непоганим зростом і стандарти – це одна з дій на футбольному полі. Ми постійно над цим працюємо", – сказав у післяматчевому коментарі головний тренер ФК "Полісся" Юрій Калітвінцев.



Категорія: Спорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: