Студентка з Житомира отримала соціальну стипендію Верховної Ради України » Новини Житомира
 
 


Студентка з Житомира отримала соціальну стипендію Верховної Ради України

Автор: news_maker від 3-01-2023, 21:42, переглядів: 513


На початку грудня минулого року Верховна Рада України призначила соціальні стипендії здобувачам фахової передвищої та вищої освіти з числа дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей. Всього 14 студентів з усієї України отримали такі стипендії, серед них і Анна Нагребельна, яка навчається у Відокремленому структурному підрозділі “Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету”.

Студентка навчається на другому курсі за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та демонструє високий рівень успішності. У навчальному закладі кажуть, за час навчання в коледжі Анна проявила себе, як студентка із винятковими здібностями, проявляє старанність та наполегливість у навчанні.

«Протягом періоду навчання Анна Нагребельна проявила високі організаторські здібності. Постійно приймає участь у громадській та профорієнтаційній роботі, а також культурному житті коледжу. Студентка займається самовдосконаленням та працює над підвищенням своєї майстерності у сфері торгівлі, комерційної діяльності та підприємництва. Має середній бал 9,5», — зазначає директор коледжу Григорій Губарєв.

Соціальна стипендія у розмірі 5 891 гривні виплачуватиметься студентці з вересня по серпень цього року.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: