У Домі української культури відкрилась виставка народних ремесел та художніх промислів "Мистецький передзвін" » Новини Житомира
 
 


У Домі української культури відкрилась виставка народних ремесел та художніх промислів "Мистецький передзвін"

Автор: news_maker від 15-01-2023, 21:45, переглядів: 3 037


"Сьогодні надзвичайно приємно зустрічати в Домі української культури талановитих майстрів, виставки яких проводились далеко за межами України, а саме в Європі та Америці. Хочу подякувати всім, хто долучився до нашої виставки, це надзвичайно важливо в такі часи. Запрошуємо всіх житомирян подивитися,приєднатися,побачити наших майстрів народної творчості. Дякую за те, що розвиваємо культуру нашої Держави та міста разом!" - каже начальниця управління культури, Ілона Колодій.

Упродовж тижня для усіх охочих будуть представлені роботи таких майстрів: Лібович Інни (петриківський розпис), Алли Лєбєдєвої (мідні прикраси з натуральним камінням), Галини Машегової (вироби з лляних ниток та паперу), Олега Земнухова (прядіння з коноплі та кропиви), Тимошенко Оксани (вироби з полімерної глини), Олексія Пшеничнюка (соломоплетіння), Зої Вітер (орнаменти, прикраси), Ірини Желєзняк (прикраси, світильники), Оксани Дедюль (рушники), Наталії Морозюк (мило), Анастасії Кулаги (іграшки з вати) та Ірини Зінченко (стрінкард).

У перший день виставки відвідувачі мали нагоду взяти участь в майстеркласі з прядіння від Олега Земнухова. Тож, усі охочі безпосередньо мали змогу доторкнутися до народного ремесла.



























Категорія: Новини / Фото / Афіша

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: