Станозолол - потужний жироспалювач: відгуки лікарів та бодібілдерів » Новини Житомира
 
 


Станозолол - потужний жироспалювач: відгуки лікарів та бодібілдерів

Автор: news_maker від 18-01-2023, 21:26, переглядів: 115


Кожен бодібілдер вважає за краще купувати анаболічні та андрогенні стероїди, які будуть не тільки нарощувати м'язову масу та покращувати фізичні показники, але й спалювати зайвий підшкірний жир. Існує величезний вибір препаратів, які здатні покращити рельєф тіла. Одним із найкращих анаболічних стероїдів, що призначалися для спалювання жиру та створення щільної мускулатури є станозолол.

Відгуки про станозолол на сайте steroidsshop-ua.com свідчать, що цей анаболический стероїд добре справляється зі спалюванням зайвого підшкірного жиру, дозволяє стати витривалішим і швидше досягти поставленої мети під час “сушіння”. Особливістю даного препарату є те, що стероїд рідко використовують для нарощування великого об'єму м'язової маси, а часто воліють купити для поліпшення рельєфу тіла.

Станозолол у спорті



Станозолол є найпотужнішим анаболічним стероїдом, який користується попитом серед бодібілдерів і пауерліфтерів, а також його вважають за краще купити представники легкої атлетики та боксери. Препарат підвищує силові характеристики, робить атлета сильнішим, сприяє збільшенню швидкості та має попит у період “сушіння”. Діючою речовиною є станозолол. Активний компонент - це похідне дигідротестостерону, Однією з найголовніших особливостей препарату є те, що він не конвертується в естрогени, на тлі цього не виникає накопичення зайвої рідини в організмі і не проявляється гінекомастія.

Переваги та ефекти від застосування найпотужнішого жироспалювача станозололу:

- робить мускулатуру тіло більш вираженою;
- з'являється венозна промальованість;
- спалює зайвий жир;
- виводить рідину з організму;
- покращує апетит;
- підвищує витривалість;
- покращує силові показники;
- має антипрогестагенний ефект;
- знижує рівень глобуліну;
- характеризується наявністю антиестрогенного ефекту;
- підвищує ефективність застосування супутньої фармакології.

Станозолол призначається для спортсменів, які вже набрали достатній обсяг м'язової маси і вважають за краще зробити рельєф тіла більш вираженим. Препарат не сприяє нарощуванню м'язів. Стероїд найчастіше застосовують у період “сушіння”. В даному випадку дозування станозололу сольним курсом становить 30-50 мг на день. Тривалість стероїдного курсу – 4-6 тижнів. Незважаючи на те, що препарат має велику кількість переваг, перед застосуванням стероїду необхідно проконсультуватися з лікарем. Після стероїдного курсу рекомендується розпочинати проведення післякурсової терапії.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: