Постачання техніки державним підприємствам: як отримати тендер » Новини Житомира
 
 


Постачання техніки державним підприємствам: як отримати тендер

Автор: news_maker від 25-02-2023, 16:51, переглядів: 73


Тисячі державних та комунальних підприємств регулярно купують та оновлюють різну техніку. Наприклад, будь-які організації та багато шкільних закладів потребують комп'ютерів. Купують обладнання охоронного типу, системи відеоспостереження, проектори для перегляду відеоматеріалів, звукове обладнання тощо. Також багато підприємств купують і різне специфічне обладнання, запчастини, транспортні засоби.

Хто може отримати державне замовлення



Сьогодні взяти участь у державних закупівлях може будь-хто. Головне – грамотно розраховувати свої можливості, подаючи заявку на тендер. Якщо у вас, наприклад, комп'ютерний магазин, і ви можете запропонувати вигідні умови співпраці, то шанси на отримання державного замовлення досить великі.

Починаючи з 2016 року, в Україні всі державні закупівлі здійснюються через єдину електронну систему Прозорро. Вона максимально чесна, справедлива та прозора. Основний принцип роботи системи – це оголошення переможцем тендеру представника бізнесу, який запропонував найменшу ціну на виконання замовлення. Звичайно, важливо працювати і максимально надійно, оскільки негативний відгук від державного підприємства може значно зашкодити вашому бізнесу. Працюючи якісно та вигідно, ви отримаєте лише переваги від такої співпраці, оскільки виконання держзамовлень – це:

- Можливість зробити ваш бренд більш відомим;
- Змога отримати великий прибуток під час виконання великих замовлень;
- Ефективний розвиток бізнесу.

Безумовно, у системі Прозорро є великий плюс і для держави – економиться бюджет і з'являються кошти на виконання інших проектів.

Як зареєструвати участь у тендері



Ви можете зареєструватись на участь у держзамовленні на сайті акредитованого майданчика. Наприклад, великою популярністю та зручністю відрізняється Українська Універсальна Біржа, доступна за посиланням на tender.uub.com.ua – тут ви можете знайти тендери в різних сферах, включаючи постачання техніки, обладнання та інших товарів. Зручні фільтри дозволять одразу відсіяти нецікаві варіанти. Наприклад, можна вибрати сферу діяльності, регіон роботи та інші параметри.

Зареєструвавшись на сайті Біржі, ви можете залишити заявку на участь у тендері. У разі перемоги, вам потрібно буде укласти договір із безпосереднім замовником. Виконуйте зобов'язання вигідно та надійно – розвивайте свій бізнес грамотно та ефективно. Держава – це один з головних замовників, який відрізняється стабільністю та безпекою. Сайт Української Універсальної Біржі порадує і такими моментами, як:

- Стабільна та ефективна робота;
- Доступність із будь-якого електронного пристрою;
- Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс;
- Професійна команда технічної підтримки;
- Регулярне поновлення бази тендерів.

Постачання техніки державним і комунальним компаніям, як правило, здійснюється у великих кількостях. Не втрачайте можливість отримання вигідного та надійного замовника – беріть участь у тендерах навіть у тому випадку, якщо ви тільки вчора відкрили свою компанію.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: