У Звягелі 22-річна водійка намагалась відкупитися від поліцейських за нетверезе водіння » Новини Житомира
 
 


У Звягелі 22-річна водійка намагалась відкупитися від поліцейських за нетверезе водіння

Автор: news_maker від 9-03-2023, 08:43, переглядів: 117


7 березня дівчина запропонувала правоохоронцям Звягельського райвідділу гроші, аби уникнути адміністративної відповідальності. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Близько 18:00 патрульні на одній із вулиць райцентру помітили автомобіль «Volkswagen», водійка якого порушила Правила дорожнього руху. Відтак її зупинили для з’ясування усіх обставин. Під час спілкування із 22-річною жителькою Ярунської громади поліцейські помітили, що вона перебуває у стані сп’яніння та запропонували пройти відповідне тестування. Результат – 1,30 проміле алкоголю в крові.

Під час оформлення адміністративних матеріалів дівчина, аби «вирішити питання», запропонувала правоохоронцям гроші.

Тож на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи Звягельського районного відділу поліції та задокументували усі обставини.

Водночас щодо дівчини патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані сп’яніння…) та ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху…) КУпАП.

Нині за вказаним фактом триває відповідна перевірка у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Відповідно до чинного законодавства подібні протиправні дії караються штрафом від 1 тисячі до 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від 2 до 4 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: