У Житомирі комунальники наводять лад у місті » Новини Житомира
 
 


У Житомирі комунальники наводять лад у місті

Автор: news_maker від 23-03-2023, 22:32, переглядів: 407


Триватиме інтенсивне весняне прибирання до 14 квітня. За цей час необхідно привести у належний стан вулиці, прилеглі, закріплені прибудинкові та виробничі території, зелені і лісові смуги, квітники, береги річок та водойм, парки, сквери, криниці, природні джерела, паркани, зупинки громадського транспорту, дорожні знаки.

З 21 березня комунальні підприємства та підрядні організації узялися до роботи. Прозвітували про прибирання вулиць Вітрука, Селецької, Івана Мазепи, Князів Острозьких, Корольова, Дмитра Донцова, Любарській, Покровській, Ріхтера та Довженка. Крім того, причепурили стенди та оновили інформацію про рух транспорту.

До прибирання паркової зони міста долучилася й бригада благоустрою комунального підприємства «Парк».

За цей час вдалось виконати досить великий об’єм роботи. Працівники загрібають листя та сміття, підмітають стежки, зрізають гілки і сухостійні насадження, скошують траву та вивозять сміття.

«Минулі роки до толоки в парку ми долучали підрядні організаціі, цього року прибираємо власними силами», – розповідає директор КП «Парк» Сергій Бондар.

Директор парку також додає: з минулої осені було висаджено 30 модрин та близько 100 ялин. Парк озеленюватимуть й надалі: заквітчуватимуть клумби та квітники.

Працівники КП «ЖТТУ», «УАШ», «Міськсвітло», «Житомиртранспорт» та підрядні організації долучились до загальноміського весняного прибирання. Вивозять гілля, опале листя, видаляють бур’яни. Працюють більше 140 людей.

Також, працівники «ЖТТУ», «Міськсвітло» та «Житомиртранпорт» фарбують і чистять від реклами опори енергоживлення, світлофори, стенди на зупинках громадського транспорту, прибирають біля диспетчерських пунктів, опор контактної мережі зовнішнього освітлення та контактних опор ТТУ.

Працівники муніципальної інспекції проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо прибирання міста (об’єкти торгівлі, прибудинкові території…).



























Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: