У Житомирі балансоутримувач ігнорував вимоги щодо впорядкування сховища » Новини Житомира
 
 


У Житомирі балансоутримувач ігнорував вимоги щодо впорядкування сховища

Автор: news_maker від 1-04-2023, 21:57, переглядів: 299


Позов Житомирської окружної прокуратури щодо визнання протиправною бездіяльність товариства з додатковою відповідальністю та зобов’язання привести у належний стан і готовність до використання сховища задоволено Житомирським окружним адміністративним судом у повному обсязі.

Установлено, що на балансі товариства тривалий час перебуває споруда цивільного захисту державної власності майже 200 м2, що у місті Житомирі.

Проте, за висновками фахівців ДСНС (огляд проведено у травні минулого року), сховище, розраховане на укриття 300 осіб, не готове до експлуатації. Зокрема, приміщення має незадовільний технічний стан, відключені системи водо- та електропостачання, не діє каналізація, відсутня система зв’язку та оповіщення тощо.

Оскільки балансоутримувач жодних наданих рекомендацій щодо усунення недоліків не виконав, окружна прокуратура, з метою захисту інтересів держави та територіальної громади, звернулася до суду.

Це не перше застосування до цього товариства примусових заходів щодо впорядкування об’єктів цивільного захисту, які перебувають на його балансі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: