На Житомирщині 8 закладів охорони здоров’я забезпечені автомобілями від UNICEF » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині 8 закладів охорони здоров’я забезпечені автомобілями від UNICEF

Автор: news_maker від 26-04-2023, 06:52, переглядів: 137


Послуга домашніх візитів до родин з дітьми стає ще ближчою до родин з дітьми на Житомирщині. Адже патронажні медсестри тепер будуть значно мобільнішими завдяки отриманим автомобілям від UNICEF.

В області 8 закладів охорони здоров’я забезпечені автомобілями для відвідування сімей з дітьми від 0 до 3 років вдома. Днями такий автомобіль дістався Ємільчинській селищній раді, де в Ємільчинському Центрі первинної медичної допомоги працюють патронажні медсестри.

In Touch Ukraine Foundation у межах реалізації крос-секторального проєкту за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine у лютому провели навчання для 59 медичних працівників області. Таким чином у 15 закладах охорони здоров’я вже здійснюють домашні візити за універсально-прогресивною моделлю патронажу.

Міністерство охорони здоров’я України разом із UNICEF Ukraine реалізують спільну програму «Турбота з народження вдома», що передбачає впровадження універсально-прогресивної моделі домашніх візитів для покращення надання медико-соціальної допомоги родинам із дітьми від 0 до 3 років на первинній ланці.

Програма домашніх візитів «Турбота з народження вдома» вже впроваджується у пілотному режимі в Житомирській, Донецькій та Кіровоградській областях. У 2023 році вона буде розширена ще на 8 регіонів України: Одеську, Львівську, Полтавську, Дніпропетровську, Вінницьку, Рівненську, Київську області та місто Київ.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: