У Звягелі створили «Алею пам’яті нескорених міст» на якій висадили 1 тис. троянд » Новини Житомира
 
 


У Звягелі створили «Алею пам’яті нескорених міст» на якій висадили 1 тис. троянд

Автор: news_maker від 6-05-2023, 21:32, переглядів: 107


У Звягелі розпочато реалізацію проекту «Психологічна допомога жінкам та дітям ВПО в Звягельській громаді», в рамках якого більше 100 осіб долучилися до створення «Алеї пам’яті нескорених міст», а саме: люди, які вимушено покинули свої домівки через збройну агресію рф, родини загиблих героїв, жінки-депутатки, працівники виконавчих органів, освітяни та працівники управління соціального захисту населення. Про це повідомляє пресслужба Звягельської міської ради.

Вартість понад 1000 висаджених троянд та зелених насаджень становить 175300 грн. Ці кошти отримані не з міського бюджету, а завдяки спільній участі депутаток та громадської організації у гранті «Українського жіночого фонду».

Як зазначила секретар міської ради Оксана Гвозденко на своїй сторінці у Facebook: «Втомлені і щасливі! У нас прекрасні люди, чудові гості, які вимушені були переїхати до нашої громади через кляту війну. Усі вони привітні, працелюбні і найголовніше – не падають духом! Робимо наше місто гарним і затишним!».

Висадження найрізноманітніших рослин в пам’ять нескорених міст відбувається у різних населених пунктах України (Київ, Харків, Ірпінь, Буча тощо). Такі заходи є своєрідним проявом підтримки та пам’яті міст і людей, які першими взяли на себе біль та страх нещадного російського вторгнення.

До жителів громади окреме прохання: берегти та цінувати нові насадження, які вже найближчим часом стануть окрасою Звягеля. Потрібно робити наше місто більш красивим, затишним та привабливим разом.




Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: