Рекомендації де і які замовити сети суші
 
 


Де і які замовити сети суші

Автор: news_maker від 5-06-2023, 20:02, переглядів: 10


Щоб повноцінно пообідати або ситно перекусити, людині достатньо одного ролу. Але якщо стіл сервірується на кілька людей, оптимальним рішенням стає замовлення набору суші. Це актуально в різних ситуаціях:

- Хочеться урізноманітнити звичний раціон і влаштувати сюрприз усій родині.
- Несподівано приїхали гості, і потрібно підготувати частування, при цьому не обділяючи увагою близьких.
- Замість походу на обід у кафе колеги по роботі організовують спільну трапезу.
- Ви влаштовуєте романтичний вечір із близькою людиною або вечірку з друзями, і потрібно підготувати закуски.

Подібних ситуацій - безліч. І в будь-якій із них замовлення готової їжі на винос дає змогу одночасно і заощадити час, гроші, і отримати смачні, поживні страви для всієї компанії. Щоправда, таке можливе лише в разі купівлі суші у надійного підрядника - наприклад, "Суші Майстер" - https://bila-tserkva.sushi-master.ua/. Цей постачальник працює на СНД-ринку багато років, пропонує широкий асортимент їжі та користується гарною репутацією.

Різновиди сетів



Суші в наборі - це комплекти тих самих страв, що представлені в загальному меню ресторану. Просто в складі сету - https://bila-tserkva.sushi-master.ua/menu/nabory - їх постачають не окремо, а разом. Комбінації ролів бувають найрізноманітнішими. Залежно від цього комплекти можна розділити на категорії:

- Холодні та запечені.
- Рибні, м'ясні, сирні, овочеві.
- Тематичні та асорті.
- Малі, середні та великі.

Більшість видів суші - холодні. Вони готуються із сирих або маринованих продуктів, за винятком рису, який попередньо відварюється. Також популярності набирають запечені суші. Вони готуються як і холодні, але на завершальному етапі відправляються в піч для термообробки. У складі сету можуть бути представлені роли тільки одного виду або обох відразу.

Смак, поживність, калорійність страви залежать від інгредієнтів, з яких вона приготовлена. У суші використовуються різні компоненти начинки: лосось, тунець, вугор, ікра, креветка, краб, куряче філе, шинка, бекон, сири, овочі, фрукти, зелень, соуси тощо. У наборі можуть бути присутніми роли одного виду - рибні, м'ясні, сирні, овочеві - або декількох.

Серед різноманіття суші є страви, які користуються підвищеною популярністю. Наочні приклади - роли "Філадельфія" та "Каліфорнія". У спеціалізованому закладі можна вибрати тематичні сети - що складаються із суші одного виду, але в різних варіаціях - або асорті, коли комбінуються страви різних категорій.

Комплекти ролів істотно відрізняються за вагою і складом. Сумарна маса варіюється в межах від 300 до 3000+ грамів. При цьому в наборі можуть бути як 2-3, так і 10-15 страв. Що більше їжі потрібно для сервірування столу, то більшу вагу слід вибирати сет, щоб нагодувати всіх учасників трапези.

Де замовити їжу на винос



Купити сети суші з доставкою ви можете в мережі спеціалізованих закладів "Суші Майстер". Для цього переходьте в онлайн-меню на сайті, обирайте відповідні комплекти ролів і оформляйте заявку. Також рекомендуємо обов'язково відвідати розділ "Акції", де представлені сети зі знижками та бонусами.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: