Суші сети Тернопіль
 
 


Суші сети - безліч смаків в одному наборі

Автор: news_maker від 30-01-2023, 12:10, переглядів: 646


Якщо захотілось чогось особливого, але не знаєте чого саме, то уявіть собі різнобарвний суші сет, який увібрав у себе все те, що ви так сильно любите. Суші - це завжди універсальна ідея для будь-якого столу. Якщо ви збираєтесь з друзями на гучну вечірку, плануєте провести час затишно в колі найрідніших чи просто порадувати себе смачною рибою чи морепродуктами - сети суші від ресторану “Суші/Піца39” https://sushi-pizza39.com.ua/sushi-set/ завжди стануть вам у нагоді. Від традиційних Каліфорнії та Філадельфії до безлічі авторських ролів ви можете знайти в меню ресторану. Під будь-який настрій ви знайдете те, що прийдеться по душі саме вам.

Як готують суші сети



Прикрасою будь-якого святкового столу завжди будуть суші. Завдяки тому, що більшість ролів подаються холодними, вони вважаються однією з найбільш універсальних страв, які можна подати до святкового столу. Суші - це національна страва Японії, яка за класичним рецептом включає в себе рис, оброблений рисовим оцтом чи сіллю, водорості норі та рибу чи морепродукти. За найпершими рецептами рибу термічно не обробляли, а роли обовʼязково подавали з соєвим соусом та гострим васабі, яке вбиває всі бактерії. З часом зʼявилось багато альтернативних рецептів ролів. Ця страва стала відомою на весь світ, безліч ресторанів готують цю смакоту і в кожного є свої авторські та ексклюзивні рецепти. Майстри ресторану “Суші/Піца39” постійно експериментують, шукають нові поєднання смаків і в них це чудово виходить. Кожен може самостійно в цьому переконатися та замовити суші сет в Тернополі на їхньому сайті або по телефону.

Як вибрати ідеальний суші сет



Завжди складно зробити вибір, коли перед очима багато пропозицій. 

- якщо ви новачок, то оберіть класику, наприклад, сет “Філадельфія” або “Сет драконів” - ці суші сети підкорили Тернопіль своєю універсальністю;
- потрібно задовольнити смаки великої компанії чи накрити стіл в офісі? Оберіть “Сет кілограмовий” або “Сет XXL”, адже вони включають в себе різноманітні роли, які чудово комбінуються між собою;
- хочеться чогось незвичайного для справжнього гурмана? Спробуйте “Сет гарячий” або “Сет фірмовий” - точно не прогадаєте!

Якщо вже визначились, чого саме бажає ваша душа, то на сайті ресторану “Суші/Піца39” можна перевірити чи діє сьогодні на обраний суші сет акція. Якщо вибір ще не зроблено, ви можете звернутись на гарячу лінію ресторану. 

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: