Як організувати веселі та корисні весняні канікули дітям? » Новини Житомира
 
 


Як організувати веселі та корисні весняні канікули дітям?

Автор: news_maker від 27-02-2021, 21:05, переглядів: 929

Як організувати веселі та корисні весняні канікули дітям?

З приходом весни всидіти за шкільною партою не так просто, адже сонечко кличе на двір, де можна поганяти з друзями. І нагода насолодитись цією порою є під час весняних канікул. Хоча це найкоротші канікули у навчальному році, їх можна провести не лише весело, але й корисно. Саме про те, як організувати яскраву та незабутню весняну відпустку дітям, ми поговоримо далі.

Відпочинок усією сім’єю

Якщо у батьків є можливість взяти кілька відгулів на роботі, тоді чудовим варіантом може стати відпочинок всією сім’єю. Сплануйте чудові вихідні разом. Для цього не обов’язково їхати кудись далеко чи витрачати великі кошти. Це можуть бути відвідини культурно-розважальних центрів, зоопарку чи океанаріуму. Також можна влаштувати кемпінг в лісі неподалік вашої домівки. На таксі в Харкові ціни досить доступні, тому не буде проблемою відправитись за місто. Ви зможете домовитись із водієм, щоб він забрав вас в домовлений час, аби не виникло жодних проблем з викликом таксі в Харкові.

Путівка у табір

Ми чудово розуміємо, що більшість батьків не мають змоги звільнити цілий тиждень для весняних канікул із дітьми. Проте це не означає, що дітям прийдеться сумувати, сидячи вдома за переглядом телевізора. Чудовим варіантом є путівка у табір. Це не обов’язково повинен бути табір із ночівлею, далеко від дома. Сьогодні є можливість відправити дітлахів у наукові табори, творчі чи спортивні, коли весь день вони заняті, а ввечері повертаються додому, щоб поділитись емоціями із рідними.

Дикий похід

Чудовою розвагою для діток різного віку буде знайомство з природою. Весна ідеальний час для того, щоб відправитись в ліс. Уся природа прокидається, наповнюється життям. Захопіть з собою бінокль аби поспостерігати за птахами, навчіть дітей шукати дрова та розводити багаття. Влаштуйте змагання з зав’язування вузлів. Розкладіть палатки та просто пограйте в шаради. Саме такі моменти залишаються із нами на все життя, тому не полінуйтесь влаштувати подібне для своїх чад.

Творчий тиждень

Забудьте про строгі графіки та контроль, дозволивши дитині проявити свою творчу сторону. Тут важливо підтримати саме те, що близько вашому малюку. Приміром, якщо дитина любить малювати, то можна запропонувати разом розмалювати одну зі стін в дитячій кімнаті. Якщо ви не готові жертвувати дорогими ремонтами, то завжди можна обклеїти стіни батманом та дати волю творчості дитини. Якщо у вас росте юний модельєр, то чому б не віддати під «ножиці» старі речі, які він зможе переродити та проявити себе. В будь-якому варіанті дитині буде не лише весело, але й корисно проводити час саме так, а не у гаджетах та телебаченні.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: