Оригінальні подарунки для дітей шкільного віку: ідеї від батьків » Новини Житомира
 
 


Оригінальні подарунки для дітей шкільного віку: ідеї від батьків

Автор: news_maker від 21-06-2022, 09:23, переглядів: 859


Незабаром випускний, День народження чи будь-яке інше дитяче свято, а ви все ще без подарунка своїй дитині? Ну не залишати ж нащадків веселих сюрпризів!

Серед сотні варіантів ми відшукали ті, які підійдуть для хлопчика і дівчинки до 16 років.

Як правильно обирати подарунок дитині

Прийшов, побачив, купив — такий підхід не те що з дитячим презентом не підходить, а й розчарує будь-якого дорослого. Дайте відповідь на наступні питання й вам вдасться задовольнити потреби дитини.

1. Стать дитини. Попри те, обираєте ви враження чи іграшки, важливо розуміти для кого вони призначені. Часом у хлопчиків і дівчаток разюче відрізняються інтереси.
2. Вік дитини. Його захоплення формуються й змінюються разом з етапами розвитку. Старша дитина отримає складнішу іграшку з більшою кількістю деталей, до того ж набагато дрібніших.
3. Чим дитину можливо заспокоїти? Футбол, танці, книги чи пазли — вам варто придивитися до тих речей, які здатні швидко змінити плач на посмішку.
4. Чи є у дитини власні побажання? Ми ж звикли перед тим, як щось купувати, запитувати в іменинника про його бажання. Діти дошкільного та шкільного віку легко можуть сказати про свої мрії.

Та пам’ятайте, що найкраще обрані ідеї узгоджувати з батьками дітей.

Дитячі подарунки-враження

Сучасним дітям не так легко догодити, як це здається на перший погляд. Вони мають одяг, гаджети, іграшки — що ж іще потрібно? Ми знаємо безпрограшний варіант — незабутні емоції. Це може бути:

- Майстер-класи. Приготування піци, суші, новорічних іграшок чи розпис футболок — варіантів незліченна кількість. Дитина проведе час в гурті та компанії друзів — це зробить її щасливою.
- Квести. Старші за віком діти люблять відгадувати загадки, шукати скарби. Подібний захід можна провести вдома, придбавши спеціальний набір, або ж звернутися до спеціалізованої студії. Вони оформлюють приміщення, дають реквізити та призи по закінченню.
- Екскурсії. Чудовий спосіб цікаво провести дозвілля та дізнатися щось нове про навколишній світ. Будинок Хаскі, равликова ферма, зоопарк чи шоколадна фабрика — діти залюбки візьмуть в такому участь.

Більше ідей, які зроблять будь-яке свято незабутнім, знайдете тут https://www.bodo.ua/ua/podarki/detyam/.

Незвичні презенти для школярів

Якщо ви хочете, щоб подарунок наклав вау-ефект на отримувача, доведеться попітніти. Діти постійно спілкуються між собою, обмінюються думками та хваляться подарунками, а тому здивувати їх непросто. Але ми спробуємо!

- Сенсорні рукавички — можна торкатися екрану й гратися телефоном на вулиці навіть у найхолоднішу погоду.
- “Розумна” лампа. Керувати нею можливо через мобільний телефон: змінювати яскравість, колір, насиченість і при цьому лежати в ліжку.
Лабіринти-головоломки — хороший спосіб зайняти дитину справою на декілька годин.
- 3D-ручка. з її допомогою можна створювати тривимірні фігури в вигляді дитячих іграшок, пташок і навіть чохол для телефону.

Тепер, коли наближається чергове свято, більше не потрібно губитися й купувати абищо через паніку. Від сьогодні у вас є маленька шпаргалка, яка не дозволить розгубитися у відповідальний момент.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: