Будівельники Житомирщини оцінюють обсяг відновлювальних робіт одного з населених пунктів на Херсонщині » Новини Житомира
 
 


Будівельники Житомирщини оцінюють обсяг відновлювальних робіт одного з населених пунктів на Херсонщині

Автор: news_maker від 12-06-2023, 22:09, переглядів: 34


Як повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, на деокуповану територію Херсонщини прибули близько 15 експертів-будівельників з метою проведення необхідних обстежень, складання плану відновлювальних робіт та визначення обсягу будівельних матеріалів. Також до однієї з громад Херсонщини, яка була окупована росіянами більше ніж пів року, було доставлено гуманітарну допомогу від Житомирської області.

Як зазначив очільник області, за ініціативи Офісу Президента України окремі населені пункти Херсонщини були закріплені за різними регіонами, аби максимально прискорити повернення їх до нормального життя.

У селі, яким опікується Житомирщина, російські окупанти залишили пособі понад 120 пошкоджених приватних будинків, зруйновану школу, сільраду, будинок культури та багато господарських будівель.

Протягом найближчих днів будівельники з Житомирщини будуть допомагати громаді складати документи, необхідні для початку відновлювальних робіт.




Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: