Звягельські слідчі оголосили про підозри у вчиненні крадіжок п’ятьом чоловікам » Новини Житомира
 
 


Звягельські слідчі оголосили про підозри у вчиненні крадіжок п’ятьом чоловікам

Автор: news_maker від 27-06-2023, 18:58, переглядів: 83


Нещодавно до поліції звернулись жителі Звягельщини із повідомленнями про зникнення майна. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«41-річний житель райцентру розповів правоохоронцям, що хтось викрав частину двигуна від автомобіля, електролічильник та інші речі з його гаража. Оперативники з’ясували, що до події причетний 52-річний місцевий житель. Чоловік проник до приміщення, пошкодивши покрівлю.

А 61-річна жителька Довбиської громади повідомила, що з літньої кухні зникли бензопили. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 18-річний сусід заявниці, який і раніше вчиняв майнові злочини.

41-річна місцева жителька звернулась до поліції із заявою про викрадення вартісного велосипеда. Вона розповіла, що залишила двоколісник на одній із вулиць міста без нагляду, а коли повернулась, його вже не було. У скоєнні цього правопорушення правоохоронці підозрюють жителя м. Звягеля», – йдеться у повідомленні.

Про подібну ситуацію поліцейським розповів і житель м. Баранівки. Оперативники райвідділу з’ясували, що його транспортний засіб викрав житель с. Йосипівки.

Також нещодавно правоохоронці викрили у крадіжці деревини із Зеремлянського лісництва 36-річного жителя с. Дубрівки, який навіть встиг її продати.

В усіх випадках поліцейські вилучили викрадене, а причетні свою провину визнали.

За вказаними фактами було розпочато кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Тож слідчі Звягельського районного відділу оголосили усім чоловікам про підозри у вчиненні вказаних правопорушень.

Відповідно до чинного законодавства підозрюваним за такі дії може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: