Угнав, аби… інші не поцупили: в Андрушківській громаді викрили причетного до крадіжки легковика » Новини Житомира
 
 


Угнав, аби… інші не поцупили: в Андрушківській громаді викрили причетного до крадіжки легковика

Автор: news_maker від 4-07-2023, 22:03, переглядів: 7


2 липня до правоохоронців звернулася 56-річна жителька Андрушківської громади з повідомленням про незаконне заволодіння її автомобілем ВАЗ-21064. Жінка розповіла, що понад тиждень тому її син залишив легковик неподалік автовокзалу в смт Попільні, адже вирушив у дорогу громадським транспортом. Згодом, повернувшись, вже не знайшов автомобіль на місці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Оперативники відділення поліції №2 (смт Попільня) Житомирського РУП провели низку розшукових заходів, переглянули записи камер відеоспостереження неподалік місця події та майже похвилинно відтворили рух транспортного засобу з місця стоянки аж до одного з гаражів у селищі.

Того ж дня правоохоронці з’ясували, що приміщення належить 48-річному місцевому жителю. Всередині поліцейські й виявили викрадену автівку», – йдеться у повідомленні.

Власник гаража визнав свою провину й розповів, що помітив автомобіль, який кілька днів стояв без нагляду. Тож вирішив відбуксирувати його у власне приміщення. Такий вчинок мотивував тим, що якби він не вчинив так, то це зробив би хтось інший.

Нині викрадений ВАЗ вилучено, а слідчі поліції встановлюють усі обставини. Попередня кваліфікація події – ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Згідно з чинним законодавством подібні вчинки караються обмеженням чи позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: