Конголезець Бені Макуана — новий гравець футбольного клубу «Полісся» » Новини Житомира
 
 


Конголезець Бені Макуана — новий гравець футбольного клубу «Полісся»

Автор: news_maker від 10-07-2023, 21:12, переглядів: 31


Футбольний клуб «Полісся» уклав контракт терміном на 3 роки з конголезьким півзахисником Бені Макуана. Про це повідомляє пресслужба ФК «Полісся».

До переходу в «Полісся» Бені виступав за футбольний клуб «Монпельє», який грає у французькій «Лізі 1».

Аналітики визначають сильними сторонами гравця феноменальну швидкість, ігрове чуття та дриблінг. У професійній кар’єрі Бені Макуана має досвід виступів за національну збірну Республіки Конго у кваліфікації до Чемпіонату світу у Катарі. Портал «Transfermarkt» оцінює трансферну вартість гравця у 600 000 €.

«Ми щиро раді привітати Бені Макуана у нашому клубі. Спостерігаючи за грою Бені у складі «Монпельє» у французькій «Лізі 1», ми відзначили ті якості, які на нашу думку стануть в нагоді команді «Полісся» — це неординарне бачення ігрових ситуацій, чудова швидкість цього гравця та відмінна робота із м'ячем. Переконаний, що після повної адаптації та інтеграції в ту модель футболу, яку будує наш тренерський штаб, Бені однозначно посилить команду і разом із «Поліссям» досягатиме успіхів», — коментує підписання контракту з Бені Макуана генеральний директор футбольного клубу «Полісся» Володимир Загурський.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: