У Пилипівському лісництві розводять фазанів, популяція птахів становить близько 1 тис. осіб » Новини Житомира
 
 


У Пилипівському лісництві розводять фазанів, популяція птахів становить близько 1 тис. осіб

Автор: news_maker від 29-10-2023, 18:47, переглядів: 224


Під час навчання студенти не лише здобувають теоретичні знання, але й активно використовують їх на практиці. Днями студенти факультету лісового господарства та екології Поліського національного університету завітали до фазанарію філії «Коростенське лісомисливське господарство» на Житомирщині. Про це повідомляє Столичний лісовий офіс.

Майбутні лісівники побачили життя фазанів в умовах, максимально наближених до природних, познайомилися з різними видами цих птахів, дізналися про їхні особливості та спосіб життя.

Молодь була дуже активною та цікавилася тим, як вирощують фазанів, чим годують, в якому віці випускають у природне середовище, чи не бояться вони зими та як виживають у дикій природі. Студенти навіть мали можливість потримати птахів у руках, що додало безліч приємних емоцій.

Як зазначає мисливствознавець філії Олександра Гундича: «Умови Полісся підходять для проживання фазанів. Для отримання більшої кількості молодняку цього року лісівники побудували у фазанарії другий вольєр та запустили повний цикл вирощування птахів: від закладки яєць до випуску дорослої особини».

Лісівники Пилипівського лісництва вже третій рік поспіль опікуються цими екзотичними птахами. Починалося все із закупівлі пів сотні фазанів, а сьогодні тут підростає близько 1 тисячі особин.

Лісівники з радістю поділилися зі студентами своїми знаннями та практичними навичками, тож візит до фазанарію став для молоді цінним досвідом в опануванні майбутньої професії.



Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: