Екс-вчителю танців поліцейські оголосили про підозру за збереження дитячої порнографії » Новини Житомира
 
 


Екс-вчителю танців поліцейські оголосили про підозру за збереження дитячої порнографії

Автор: news_maker від 5-02-2024, 19:16, переглядів: 48


До поліції надійшло звернення від європейських колег про те, що при затриманні осіб, які розповсюджували контент сексуального характеру, в одній з інтернет груп був помічений номер українського абонента. У ході перевірки поліцейські встановили, що він належить колишньому вчителю танців, раніше судимому за злочини сексуального характеру – 61-річному житомирянину.

Слідчі Житомирського районного управління поліції спільно з працівниками відділу міграційної поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області провели обшук за місцем проживання чоловіка та вилучили наявну комп’ютерну техніку і мобільні телефони. Правоохоронці призначили ряд експертних досліджень, які підтвердили наявність заборонених файлів на його пристроях.

Поліцейські з’ясували, що, створивши фейковий аккаунт, чоловік був учасником груп у месендежерах з трафіком дитячої порнографії. Фігурант завантажував такий контент та зберігав на власному мобільному телефоні.

До того ж чоловік вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення сексуального насильства, розбещення неповнолітніх та розповсюдження порнографічних предметів.

Слідчі Житомирського районного управління поліції за процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури повідомили містянину про підозру в умисному одержанні доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем та умисному зберіганні дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження (ч. 1 ст. 301-1 КК України).

За такі діяння законодавством передбачено покарання від арешту до 6 років позбавлення волі.


Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: