Ольга Богомолець: «Стан доріг - це стан держави» » Новини Житомира
 
 


Ольга Богомолець: «Стан доріг - це стан держави»

Автор: news_maker від 10-10-2013, 12:05, переглядів: 1 374

Ольга Богомолець: «Стан доріг - це стан держави»

8 жовтня 2013р., фундатор замку-музею Радомисль, Заслужений лікар України, професор Ольга Богомолець мала офіційну зустріч із Головою Верховної Ради України Володимиром Рибаком. Володимир Васильович особисто ініціював розгляд питання стану дороги, що веде до єдиного у світі Музею української домашньої ікони у місті Радомишлі Житомирської області. Спікер висловив своє глибоке обурення що до цього часу дорога не була відремонтована та знаходиться у жахливому стані.
Ще навесні цього року експерт Швейцарського корпусу Фетсе Пальйман, що перебував у замку з офіційним візитом, мав зустріч з губернатором Житомирщини, де наполягав на вирішенні питання зі станом доріг до історико-культурного комплексу, адже, окрім своєї важливості і для розвитку економіки району і області, і як всеукраїнського духовного центру, замок-музей розташований на важливому культурному шляху Ради Європи Via Regia і є міжнародною візитівкою України.
За два роки, щоб дістатися до унікального замку-музею Радомисль, житомирське бездоріжжя долали чимало почесних відвідувачів - серед яких Блаженійший Володимир Митрополит Київський та всієї Русі, Блаженійший Святослав Шевчук, Кардинал Любомир Гузар, Кардинал Юозас Бачкіс, Посол Ватикану в Україні, Посол ООН, посли Великобританії, Швейцарії, Німеччини, Чехії, Мексики, Аргентини і багатьох інших країн.
Голова Верховної Ради взяв питання щодо ремонту дороги до замку-музею Радомисль під особистий контроль. За словами Володимира Рибака, питання зі станом дороги буде вирішене не пізніше весни 2014 року. Після того він особисто проконтролює виконання доручення та відвідає замок-музей Радомисль, де знаходиться «Душа України» - унікальна колекція домашніх ікон з усіх регіонів України.
Ольга Богомолець відзначила: « Я вдячна Володимиру Васильовичу за те, що під час свого візиту до Радомишля він не просто звернув увагу на стан доріг і величезну кількість автівок й автобусів з українськими і іноземними номерами, що були припарковані біля замку-музею, але й знайшов час для зустрічі і шлях до вирішення проблеми. Адже за два роки унікальну експозицію замку-музею Радомисль відвідало вже майже 50 тисяч туристів, і кожен тридцятий гість музею – іноземець. Сподіваюсь, що розпорядження голови Верховної Ради України щодо реконструкції дороги до замку буде виконано вчасно та якісно. Стан доріг – це стан держави і ії відпаовідальність перед своїми громадянами».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: