Сьогодні зранку відкрито рух по двох смугах автошляху біля с. Зарічани » Новини Житомира
 
 


Сьогодні зранку відкрито рух по двох смугах автошляху біля с. Зарічани

Автор: admin від 6-11-2013, 17:05, переглядів: 1 952

Сьогодні зранку відкрито рух по двох смугах автошляху біля с. Зарічани

Після п’ятирічної затримки на цій ділянці автодороги М-21 (Бердичівський напрямок) відновлено автомобільний рух по всій ширині автодороги. Ремонтні роботи на автошляху І-ї категорії біля повороту на село Зарічани були розпочаті ще в 2008 році, але перетворилися на довгобуд, через незавершене влаштування шарів дорожнього одягу на правій смузі автодороги. До цього часу рух здійснювався в двох напрямках по одній (лівій) смузі.
Заступник начальника Служби автодоріг в Житомирській області Валентин Гавриловський зазначає: "Службою автодоріг в Житомирській області було докладено максимум зусиль, щоб уникнути незручностей на даному відрізку автодороги та покращити безпеку руху, особливо напередодні зимового періоду. Силами підрядної організації, яка в межах Плану виконала роботи на даному відрізку, було проведено влаштування асфальтобетонного покриття та інші заходи».
Прес-відділ Служби автодорог також попереджає, що два світлофори на перехресті дороги вже перенесено на постійне місце. У зв’язку з цим прохання до автомобілістів: будьте особливо уважні на даному відрізку автодороги

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: