Адміністрація обласного краєзнавчого музею б'є на сполох » Новини Житомира
 
 


Адміністрація обласного краєзнавчого музею б'є на сполох

Автор: news_maker від 22-11-2013, 13:10, переглядів: 1 420

Адміністрація обласного краєзнавчого музею б'є на сполох

Через незавершене будівництво підвальне приміщення нового корпусу може залишитися відкритим просто неба на зимовий період. "Будь-який господар розуміє, що це загрожує підмивом і подальшими руйнаціями новобудови, констатує директор музею Лариса Грузька:

"Об'єкт у поганому стані. У цьому році будівельні роботи не проводилися, але йшли сильні і тривалі дощі. І вже є ознаки в деяких місцях підмиття фундаменту. Нам на зиму вкрай необхідно накрити цей підземний поверх плитами. Тоді ця будівля збережеться".

За словами директора, замовником будівництва є управління капітального будівництва облдержадміністрації і тому вирішення проблеми залежить від активної позиції і наполегливості можновладців обласного рівня:

"Я звертаюсь до всіх владних структур з проханням виділити кошти. Але це кошти бюджетні і тут дуже велике значення має наполегливість нашого очільника області Сергія Миколайовича Рижука і, звичайно, депутатів обласної ради ".

За оцінками спеціалістів з будівництва, накрити підвальне приміщення для зимівлі коштуватиме приблизно 300 тисяч гривень, додає Лариса Грузька.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: