Вимкнути світло у під'їздах та зупинити ліфти з 1 лютого буде змушена керуюча компанія «КомЕнерго-Житомир» » Новини Житомира
 
 


Вимкнути світло у під'їздах та зупинити ліфти з 1 лютого буде змушена керуюча компанія «КомЕнерго-Житомир»

Автор: news_maker від 30-01-2014, 12:52, переглядів: 1 621

Вимкнути світло у під'їздах та зупинити ліфти з 1 лютого буде змушена керуюча компанія «КомЕнерго-Житомир»

Вимкнути світло у під'їздах та зупинити ліфти з 1 лютого буде змушена керуюча компанія «КомЕнерго-Житомир», якщо у міській раді терміново не вирішать питання щодо її подальшої роботи у місті, пише житомир інфо.

У КомЕнерго кажуть: їм також доведеться припинити вивезення сміття на території, яку вони обслуговують. Від цього може постраждати близько 30 тисяч житомирян.

Наприкінці року заступник мера Володимир Кропивницький вже робив спроби по врегулюванню ситуації. 26 грудня він зібрав нараду і пообіцяв: якщо до 18 січня комунальним ЖЕКам, які мають обслуговувати цю територію за результатами конкурсу, не затвердять тарифи, заступник міського голови особисто наполягатиме на продовженні роботи компанією «КомЕнерго-Житомир». Але тарифів і досі немає.

Втім, начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова і керівники комунальних ЖЕКів, схоже, готові піти на ризик і залишити житомирян без світла, аби тільки не дати КомЕнерго працювати у Житомирі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: