У житомирській поліклініці №2 започаткували ще з минулого року електронну реєстрацію пацієнтів » Новини Житомира
 
 


У житомирській поліклініці №2 започаткували ще з минулого року електронну реєстрацію пацієнтів

Автор: news_maker від 6-02-2014, 22:08, переглядів: 1 918

У житомирській поліклініці №2 започаткували ще з минулого року електронну реєстрацію пацієнтів

Електронну реєстрацію пацієнтів започаткували ще з минулого року в поліклініці №2 ЦМЛ №1 завдяки депутату міської ради Сергій Онищуку. Про це повідомив завідуючий поліклініки Павло Журбенко.

Павло Юрійович наголошує, що кінцева мета електронної реєстрації – створення електронної медичної картки.

«На сьогоднішній день існує електронний реєстр хворих, що дозволяє пацієнтам записатися до лікаря через інтернет або в телефонному режимі. Така система також дає можливість лікарям в електронному вигляді вести історію хвороб, звільняє від паперових особових справ чи медкнижок. Медичні працівники тепер краще ведуть свою планову роботу», – наголошує завідуючий поліклінікою та висловлює вдячність депутату за те, що відгукнувся і започаткував електронну реєстрацію.

Сам депутат міської ради Сергій Онищук на запитання, чому 20 тисяч гривень депутатських коштів спрямував саме на цю поліклініку, говорить, що його просто переконав у необхідності програми керівник медустанови. Депутат наголошує, що готовий допомагати й іншим районам: «Кожному депутату виділяються кошти – 20 тис.грн. – на депутатську діяльність у межах округу, від якого він обирався. Я обирався від загальноміського округу за списком від політичної сили. Тому все місто вважаю округом, де необхідно працювати. 20 тис.грн. за моєю пропозицією було спрямовано на розробку програмного забезпечення щодо електронної реєстрації та ведення в електронному вигляді медичних карток».

Депутат міської ради впевнений, що спеціально створена програма «Поліклініка» є зручною як для пацієнтів, так і для самих медичних працівників, адже суттєво спрощує процедуру від запису до лікаря до відслідковування історії хвороби та роботи медпрацівників.

Щодо спрямування депутатських коштів у 2014 році Сергій Онищук розповів, що планує їх використати на підготовку необхідної документації для подальшого влаштування бюветів із чистою безкоштовною водою.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: