Житомирське ТТУ вже другий квартал поспіль визнано кращим підприємством міського електротранспорту України » Новини Житомира
 
 


Житомирське ТТУ вже другий квартал поспіль визнано кращим підприємством міського електротранспорту України

Автор: news_maker від 6-06-2014, 17:52, переглядів: 1 036


Про це повідомив начальник цього комунального підприємства Олег Таможський.

Керівник зазначив, що така прибуткова діяльність пояснюється збільшенням минулого року до 25 мільйонів гривень субвенції на перевезення пільгової категорію пасажирів, що склало практично 90 % від потреби. А ось цього року підприємство – в більш скрутному становищі – на перевезення пільгової категорії пасажирів держава передбачила менше коштів, що, звісно, не відповідає мінімальній потребі, – каже начальник управління транспорту та зв'язку міської ради Володимир Клинчук: "На сьогоднішній день мінімальна потреба ТУ – 27 мільйонів. Це кошти для того, щоб підприємство спрацювало без збитків. Під час розподілу субвенції з державного бюджету КП "ЖТТУ" отримало 16,5 мільйонів. Тобто завідома на кінець року буде збиток у 12 мільйонів гривень".

Житомирська міська рада планує звертатися до обласної з проханням допомогти міському підприємству електротранспорту у вирішенні фінансування перевезення пільговиків. Адже Житомирське ТТУ – єдиний перевізних в області, який безкоштовно обслуговує пасажирів – пільговиків усіх 20 категорій. За підрахунками підприємства, сьогодні на 100 платних пасажирів припадає 160 безплатних.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: