Едурада Кругляка затвердили на посаду заступника міського голови » Новини Житомира
 
 


Едурада Кругляка затвердили на посаду заступника міського голови

Автор: news_maker від 18-06-2014, 15:08, переглядів: 1 121

Едурада Кругляка затвердили на посаду заступника міського голови

Едурада Кругляка затвердили на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Відповідне рішення підтримало 39 депутатів.

Під час свого виступу Едуард Кругляк поділився своїми поглядами на розвиток сфери житлово-комунального господарства. На його думку, покращити стан житлового господарства можливо за рахунок створення ОСББ. Окрім того, ефективних змін у даній сфері можна досягти, об’єднавши два управління (житлового та комунального господарств) в один департамент.

Також, новопризначиний заступник міського голови поділився, що хоче бачити на посадах у житлово-комунальному господарстві молодих спеціалістів.“Дорогу потрібно давати серйозним людям, яким від 30 до 50 років, аби вони мали змогу себе проявити”, - заявив Е.Кругляк.

В.о міського голови Любов Цимбалюк привітала Едуарда Кругляка з призначенням на посаду та побажала йому плідної роботи. Також вона висловила сподівання на те, що за допомогою досвіду новопризначеного заступника напрямок житлово-комунального господарства вдасться реформувати та розвивати.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: