На вулицях Житомира збільшилась кількість міліцейських патрулів » Новини Житомира
 
 


На вулицях Житомира збільшилась кількість міліцейських патрулів

Автор: news_maker від 11-08-2014, 13:53, переглядів: 1 188

На вулицях Житомира збільшилась кількість міліцейських патрулів

Після спроби теракту в обласному центрі збільшилася кількість нарядів правоохоронців, які патрулюють вулиці міста. З працівниками органів внутрішніх справ постійно проводять додаткові навчання з обізнаності у вибухонебезпечних предметах, володіння різними видами стрілецької зброї та надання першої медичної допомоги. Про це на прес-конференції повідомив начальник обласного управління МВС Юрій Демяненко:
"Ми всі чули про виявлення нашими колегами з СБУ місцевих жителів з вибухівками, з детонаторами. І з метою попередження кримінальних проявів, у тому числі у зв’язку з останніми подіями в державі і області, ми збільшили в обласному центрі кількість патрульних нарядів. У нас зараз не тільки піші, автомобільні наряди, на центральних вулицях міста вже збільшилась кількість кінологічних нарядів, а також лісопаркову зону, зону відпочинку в нас патрулюють кавалерійські наряди".
За словами головного міліціонера області, через неспокій в Україні та, зокрема, в Житомирі правоохоронці вимушені працювати у режимі ненормованого робочого дня:
"У нас для кожного є визначена кількість вихідних. Розуміючи ситуацію, ми зменшили цю кількість. І за рахунок особистого часу працівників управління внутрішніх справ ми на вечір додатково виставляємо 15 нарядів, які з 18.00 години до опівночі несуть службу на вулицях обласного центру. Вони все розуміють і усі виходять на патрулювання", – зазначив Юрій Демяненко.
Нагадаємо, СБУ у ніч з 4 на 5 серпня в Житомирі затримала групу зловмисників, які збиралися підірвати кілька будівель обласного центру.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: