Депутати Житомирської міської ради виділили ще 8 мільйонів грн. трамвайно-тролейбусному управлінню » Новини Житомира
 
 


Депутати Житомирської міської ради виділили ще 8 мільйонів грн. трамвайно-тролейбусному управлінню

Автор: news_maker від 26-09-2014, 13:15, переглядів: 1 273

Депутати Житомирської міської ради виділили ще 8 мільйонів грн. трамвайно-тролейбусному управлінню

"Це не означає, що ми більше не виділятимемо гроші на ТТУ, але підприємство потихеньку виходить з кризи", – каже перший заступник міського голови Сергій Сухомлин:

"За цей рік ми загалом виділяємо ТТУ з міського бюджету приблизно 17 мільйонів гривень. Лише податків до міського бюджету ТТУ до кінця року сплатить понад 20 мільйонів гривень. Жоден приватний перевізник, який працює в місті Житомирі, і приблизно такі суми не платить. ТТУ зараз робить все для того, аби скоротити свої витрати. Але воно теж не може за рахунок внутрішнього ресурсу відновити те, що гробилося роками".

За словами Сергія Сухомлина, певна робота проводиться із наведенням порядку в сфері міських пасажирських автоперевезень:

"Ми навели порядок на міських маршрутах, на всіх міських маршрутах встановлені gps-трекери. Ми ведемо облік всіх маршруток, які працюють в місті Житомирі. Ситуація з приміськими маршрутами дещо інша. Ми не маємо особливого впливу на приміські маршрути. Ми проводимо роботу і всі маршрути, які зараз виходять на конкурс в області, вони узгоджуються з містом. І поступово ми прибираємо приміські маршрути з центральних вулиць міста".

Перший заступник міського голови повідомив також, що вже готовий представити фінансовий план ТТУ на наступний рік.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: