Вікна, встановлені в житомирських школах за програмою "50х50" не відповідають стандартам якості » Новини Житомира
 
 


Вікна, встановлені в житомирських школах за програмою "50х50" не відповідають стандартам якості

Автор: news_maker від 10-10-2014, 19:26, переглядів: 1 140

Вікна, встановлені в житомирських школах за програмою "50х50" не відповідають стандартам якості

Цю проблему депутати міської ради обговорювали на черговій сесії. З питанням, щодо низької енергоефективності встановлених конструкцій до міського управління освіти звернувся депутат Андрій Лілік:
"Управління освіти надає виписку з нового ДБНу з енергоефективності конструкцій остеклення у нашій кліматичній зоні. Житомир – це перша кліматична зона. Коефіцієнт опору теплопередачі у першій кліматичній зоні, з 2013 року – 0,75. Тепер, управління освіти надає мені документи-сертифікати одного з виробників, який брав участь у встановленні даних вікон. У сертифікаті зазначено коефіцієнт, який на 10 % нижче".
Також, за його словами, сама процедура встановлення нових віконних блоків у дитячих закладах нашого міста є недостатньо зрозумілою. Виконуючий обов’язки начальника житомирського міського управління освіти Олег Лобунець запевнив, що наявна проблема обов’язково знайде своє рішення.
"Я чітко сьогодні можу зізнатися, що це - помилка. І, скажем таким чином: з цією помилкою треба працювати і намагатися, щоб ці питання більше не виникали". Депутати запропонували одразу декілька можливих варіантів вирішення цієї ситуації. Тож, проблема якості віконних конструкцій залишається на контролі депутатів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: