На Житомирщині зростає виробництво харчів і скорочується випуск ліків » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині зростає виробництво харчів і скорочується випуск ліків

Автор: news_maker від 28-10-2014, 08:01, переглядів: 983

На Житомирщині зростає виробництво харчів і скорочується випуск ліків

Держстатистика проаналізувала основні тенденції у промисловому секторі області за період трьох кварталів року. Загалом виробництво продукції зросло до минулорічного періоду більш ніж на 7 % (7,4 %), зокрема, у добувній галузі – майже на 20 %, у переробній – на 2 %.

За рахунок чого промисловість регіону набирає оберти, – розповідає начальник головного управління статистики в Житомирській області Галина Пашинська:

"Найкращі показники отримано у виробництві харчових продуктів та напоїв, металургії і виробництві готових металевих виробів, де обсяги зросли на 13 %. У виробництві паперу та виробів з нього приріст становив 6 %. Водночас, у машинобудуванні обсяги скоротились на 24 %, у виробництві гумових і пластмасових виробів, неметалевої мінеральної продукції – на 6 %, фармацевтичних препаратів – на 3 %".

Щодо окремих видів продукції, з початку року підприємства Житомирщини наростили випуск граніту, дробленого каменю та крихти. Зросло виробництво металевих труб і профілів, котлів центрального опалення, паперу, картону та виробів з них, бетонних розчинів, паливних брикетів з деревини. Також більше виготовлено столярних виробів, меблів, косметичних засобів, постільної білизни та чоловічого одягу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: