Десятки відбитків жіночих поцілунків вже цього тижня поїдуть на Схід України » Новини Житомира
 
 


Десятки відбитків жіночих поцілунків вже цього тижня поїдуть на Схід України

Автор: news_maker від 14-11-2014, 08:18, переглядів: 1 326

Десятки відбитків жіночих поцілунків вже цього тижня поїдуть на Схід України

Акцію "Поцілунок заради життя" започаткували в Житомирі молодіжна громадська організація "Арт-село" та організатор свят Сергій Ярома. На презентацію нового проекту "Kiss for life" запросили відомих жінок Житомира – бізнесвумен, художниць, журналісток. Були й представниці команди КВН "Дівчата з Житомира".
Кожен прийшов зі своїм подарунком для військових, які перебувають в зоні АТО. До свого подарунку представниці прекрасної статі поклали листівку з відбитком губ та побажаннями швидкої перемоги і повернення додому:
"Сьогоднішня акція дуже символічна. Ми можемо підтримати морально наших солдатів, Щоб вони знали, що ми думками з ними. Ми за них пам’ятаємо, ми їх чекаємо, ми їх любимо. Всім чим можемо – допомагаємо. І закликаємо всіх жінок Житомира і області – долучайтесь до акції "Поцілунок заради життя" Подарунки з листівками почали збирати до Дня збройних сил України. Вирішили привітати тих, хто сьогодні захищає нас від зовнішнього агресора, - каже голова молодіжної громадської організації "Арт-село" Олена Гузенко. "Щоб вони отримали в цей день невеличкі подаруночки, які насправді їм там дуже необхідні, навіть ті сірники чи шматочок мила. Тому ми вирішили нагадати жінкам, що це вже не є символічним подарунком, тому якщо хтось принесе якусь незначну на перший погляд річ, це буде високо оцінено нашими захисниками".

Акція триватиме й надалі, організатори запрошують усіх бажаючих наступного четверга, 20 листопада, до кафе "Бібліотека", що на Старому Бульварі. Принісши будь-які речі для наший військових і долучившись до благодійної справи, учасники вечора зможуть ще й відпочити, адже для них влаштують невеликий концерт житомирські музиканти.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: