Заборгованість по зарплатах на Житомирщині наближається до позначки в 11 млн. грн. » Новини Житомира
 
 


Заборгованість по зарплатах на Житомирщині наближається до позначки в 11 млн. грн.

Автор: news_maker від 2-12-2014, 11:42, переглядів: 1 024

Заборгованість по зарплатах на Житомирщині наближається до позначки в 11 млн. грн.

За даними обласного управління статистики, на 1 листопада вона становила 10 млн. 900 тисяч грн. Загальна тенденція – це зростання невиплат, адже у порівнянні з початком року загальна заборгованість зросла більш ніж на третину (на 3 млн. грн. або на 38 %).

Водночас, у цьому процесі спостерігаються коливання, так, завдяки виплатам упродовж жовтня суму боргу вдалося скоротити на 800 тис. гривень. З чим можна порівняти цифри заборгованості, – розповідає заступник начальника відділу соціально-трудових відносин Світлана Шиманська:
"Обсяг невиплаченої заробітної плати становив 1,6 % фонду оплати праці, нарахованого за жовтень поточного року. Частка області в сумі заборгованості регіонів України є незначною, менше 1%. Майже три чверті невиплачених коштів, а це – 7,8 млн. грн. зосереджено на промислових підприємствах".

Статистики констатують, що серед регіонів області найбільшими боржниками є Житомир і Малин, якими накопичено половину загальнообласної заборгованості по зарплатах (3,4 млн. грн. та 2,1 млн. грн. відповідно).

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: