В Житомирській міській раді відбулася нарада з питання припинення несанкціонованої торгівлі » Новини Житомира
 
 


В Житомирській міській раді відбулася нарада з питання припинення несанкціонованої торгівлі

Автор: admin від 18-02-2015, 11:53, переглядів: 1 361

В Житомирській міській раді відбулася нарада з питання припинення несанкціонованої торгівлі

14 лютого 2015 року під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сухомлина С.І. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демчика Є.О. відбулася нарада з питання припинення несанкціонованої торгівлі на території м. Житомира за участі депутатів міської ради Голішевського С.А та Ткаченка Ю.В, представників підрозділу муніципальної міліції та міського відділу УМВС України в Житомирській області міліції, КП «Реклама» Житомирської міської ради, департаменту власності та ринкового регулювання міської ради.

Метою проведення наради є обговорення стану виконання рішення міської ради від 18.06.14 №725 «Про впорядкування торгівлі на вулицях, майданах та тротуарах міста» та координація роботи міського відділу міліції, муніципальної міліції та КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» по припиненню стихійної торгівлі.

Перший заступник міського голови Сухомлин С.І. зауважив, що стихійна торгівля викликає справедливі нарікання з боку суб’єктів підприємницької діяльності сфери торгівлі, які офіційно зареєстровані та працюють в межах законодавства, в т.ч. на ринках міста. Міською владою намічені та вживаються кроки по покращенню зовнішнього вигляду міста і тому час перемістити невпорядковану торгівлю з тротуарів на встановлені місця.

«Час несанкціонованої торгівлі, без належних санітарних умов, без документів, які засвідчують якість продукту, вже закінчився. Скоординувавши свою роботу, ми зможемо забезпечити поступове вирішення цієї проблеми, тим більше, що громадськість підтримує нас у боротьбі зі стихійною торгівлею», - наголосив заступник міського голови Демчик Є.О.

Під час наради було поставлено завдання перед відповідними службами посилити роботу з упередження та боротьби з стихійною торгівлею в місті.

В Житомирській міській раді відбулася нарада з питання припинення несанкціонованої торгівлі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: