У Міжнародний День спонтанного прояву доброти в Житомирі вперше пройшов захід для безхатьків » Новини Житомира
 
 


У Міжнародний День спонтанного прояву доброти в Житомирі вперше пройшов захід для безхатьків

Автор: admin від 18-02-2015, 16:54, переглядів: 1 207

У Міжнародний День спонтанного прояву доброти в Житомирі вперше пройшов захід для безхатьків

Організатори, а це кілька громадських організацій, впевнені, що до цих людей потрібно проявити теплоту, дати поштовх повернутися до нормального життя без смітників і жебрацтва, показати суспільству, що безхатьки готові змінювати своє життя на краще, але для цього їх потрібно підтримати.

Цього разу запросили одинадцять безхатьків, яким дали можливість помитися, постригтися та поголитися, одягнутися у чистий одяг.

"Допомогти цим людям тим, чим ми можемо: зробити для них благодійний обід, запросити артистів, щоби вони прикрасили життя безхатьків піснею, зустріти в нашому офісі де буде сімейний затишок і вони змогли б відчути оту доброту, яку ми маємо в своєму серці. Ми хотіли зробити їм свято", - розповідає голова правління Житомирської міської дитячої громадської організації "Все робимо самі" Богдан Купчинський.

Перед смачним обідом до безхатьків звернулась голова правління міжнародного фонду "Співтворчість" Тетяна Пустолатіна із проханням скористатися можливістю змінити своє життя:

"Кожен із вас послухає зараз своє серце, ви оберете саме той шлях, який допоможе вам піти далі. Він як соломинка і все залежить тільки від вас, не від нас. Ми запрошуємо до столу, щоб ви побачили скільки тут любові, скільки людей захотіло допомогти вам".

Подібна акція не буде одноразовою, допомогу бажаючим повернутися в суспільство планують надавати і надалі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: