З 1 березня громадяни Росії зможуть в'їхати в Україну за наявності закордонних паспортів » Новини Житомира
 
 


З 1 березня громадяни Росії зможуть в'їхати в Україну за наявності закордонних паспортів

Автор: admin від 19-02-2015, 15:51, переглядів: 991

З 1 березня громадяни Росії зможуть в'їхати в Україну за наявності закордонних паспортів

З цього часу вступає в дію прийнята Кабінетом Міністрів України постанова № 23 "Про зупинення дії окремих положень Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації", у відповідності до якої зупинено можливість громадян Російської Федерації в’їжджати, прямувати транзитом, перебувати і пересуватися територією України на підставі паспорта громадянина Російської Федерації або свідоцтва про народження (для дітей віком до 14 років).

З 00.00 годин 01 березня 2015 року росіяни зможуть перетнути державний кордон України лише при наявності: паспорта громадянина Російської Федерації для закордонних поїздок; дипломатичного або службового паспорта; паспорта моряка; льотного посвідчення члену екіпажу; свідоцтва на повернення до Російської Федерації. Діти при цьому повинні бути вписані в закордонний паспорт одного з батьків.

Прес-служба Північного регіонального управління держприкордонслужби також повідомляє, що громадяни Росії, які в’їхали в Україну до 1 березня, при слідуванні через державний кордон на виїзд із України будуть пропускатись.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: