В області перевірено 45% наявних захисних споруд цивільного захисту » Новини Житомира
 
 


В області перевірено 45% наявних захисних споруд цивільного захисту

Автор: admin від 20-02-2015, 07:03, переглядів: 1 848

В області перевірено 45% наявних захисних споруд цивільного захисту

Це 58 бомбосховищ та 473 протирадіаційних укриттів. Про попередні результати на засіданні обласного оперативного штабу доповів заступник начальника управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Олег Держанівський:

"З перевірених об'єктів 160 захисних споруд проінвентаризовано. За результатами перевірок визнано "неготовими" – 27 сховищ а також 125 протирадіаційних укриттів. Апаратом управління створені робочі групи і направлені до міст обласного підпорядкування, зокрема, Бердичева, Коростеня, Новограда-Волинського, для того, щоб впевнитися у якості перевірок, дотримання плану перевірок".

Олег Держанівський також зазначив, що за результатом перевірок захисних споруд складаються акти, в яких вказуються всі недоліки. Балансоутримувачам цих об'єктів надається десятиденний термін для розробки плану усунення недоліків, і документ цей передається до перевіряючого органу.

За планом до кінця лютого буде завершено перевірку усіх захисних споруд на території області, а контрольні перевірки проходитимуть у березні.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: