Житомирські активісти цікавляться, чому досі не притягнули до відповідальності винних у злочинах під час Євромайдану » Новини Житомира
 
 


Житомирські активісти цікавляться, чому досі не притягнули до відповідальності винних у злочинах під час Євромайдану

Автор: admin від 21-02-2015, 11:30, переглядів: 941

Житомирські активісти цікавляться, чому досі не притягнули до відповідальності винних у злочинах під час Євромайдану

У День вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні, представники житомирської влади та силових структур зустрілися із громадськістю, аби обмінятися думками про нинішній стан справ та налагодити діалог.

Розпочалась зустріч із хвилини мовчання в пам'ять за полеглими Героями під час Революції Гідності, та у ході бойових дій на Сході України. Далі до присутніх звернувся голова обласної державної адміністрації Сергій Машковський:

"Змінилася свідомість усіх людей, змінилася і влада. Показником цього є те, що ця зустріч організована владою. Ми хочемо налагодити діалог. І тільки в єдності нам вдасться побороти і зовнішнього ворога, і внутрішнього-зубожіння".

Сергій Машковський почав говорити про здобутки та економічні показники області у важливих галузях. Однак, присутні вимагали прозвітувати про конкретні справи, щодо притягнення до відповідальності винних у злочинах під час Євромайдану: насамперед за побиття активістів та за відправку "тітушок" і влаштування антимайдану.

Претензії озвучив громадський активіст Сергій Невмержицький:

"Що змінилось за цей час, чи жити стало краще? Хто взагалі розуміє сьогоднішні кадрові призначення, куди йдуть грошові потоки? В той час коли люди гинули на майдані, представники Партії регіонів збирали і возили людей на анти майдан, а зараз вони сидять по своїх маєтках, отримують державні пенсії і сміються з нас".

Від влади громадські активісти вимагали й більш дієвої протидії корупції. Сергій Машковський закликав присутніх не тільки критикувати, а й самим проявляти активність:

"У нас схеми є, так покажіть мені хоч одну. Де я замішаний, де голова обласної ради, де інші начальники департаментів, відповідальність буде на всіх, у нас немає священних корів. Але надавайте то все конкретно, а не просто заяви", – зазначив Сергій Машковський.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: